Tervetuloa perhekahvilaan!

Hei vanhempi tai isovanhempi! Tule tapaamaan alueesi muita vanhempia MLL:n perhekahvilaan. Perhekahvilamme ovat kaikille avoimia ja maksuttomia kokoontumispaikkoja (perimme vain pienen maksun tarjoiluista).

Meillä ei ole ikärajaa. Ihan pienet vauvatkin ovat tervetulleita mukaan, ja usein löytyy useampikin sylittäjä äidin kahvikupposen ajaksi. Isommat lapset saavat pariksi tunniksi leikkikavereita ja itse saat juttuseuraa.

Perhekahviloissamme on leluja, kirjoja ja pelejä ja lapset kyllä keksivät keskenään puuhaa. Tarjolla on kahvia ja kastamista ja keittiössä on mahdollista lämmittää vaikka lapselle lounas. Perhekahvilassa on vapaaehtoinen perhekahvilaohjaaja, mutta ohjelma on vapaamuotoista ja perustuu kävijöiden toiveisiin.

Meillä kahvi on kuumaa ja kaikki puheenaiheet sallittuja!

KORONATIETOA:

Perhekahvilassa pyritään noudattamaan turvavälejä, ainakin aikuisten kesken. Huomioidaan toisemme, huolehditaan hyvästä käsihygieniasta, eikä tulla kipeänä perhekahvilaan.

Keskustan perhekahvila

TAUOLLA KORONATILANTEEN VUOKSI

Tiistaisin klo 10-13 Lepiksellä

linja-autoaseman alakerta, käynti kaupungintalon takaa

Aseman perhekahvila

TAUOLLA KORONATILANTEEN VUOKSI

(Perjantaisin klo 10-12 seurakunnan toimitilassa

Resiinatie 11, Alavus as)

Aseman perhekahvilan TOP3 eväät:

1. pinaattilätyt (lasten suosikki)
  2. kaupan valmissalaatit (aikuisten suosikki)
  3. onko muitakin vaihtoehtoja?