Joukossamme on aktiivisia ja hiljaisia jäseniä - jokainen on tärkeä

Meitä on Alavudella jo 264 (tilanne 2.2.2020)! Suurin osa on "rivijäseniä", jotka mahdollistavat toimintamme maksamalla jäsenmaksun. Toiminnan suunnittelee ja pääasiassa toteuttaakin yhdistyksemme hallitus (10 hlö) ja lisäksi meillä on apunamme  pieni, mutta todella tärkeä joukko vapaaehtoisia, jotka ovat mukana tapahtumien ja retkien järjestelyissä.

Haluaisitko tulla mukaan tutustumaan toimintaamme? Tarvitsemme ehkä juuri sinua! Vapaaehtoisena voit olla mukana toiminnassa sen verran kuin ehdit, vaikka pari tuntia vuodessa talkoolaisena tai useamminkin, oman elämäntilanteen mukaan. Löytyisikö tästä joku sinulle mieluinen tehtävä:

• kevätkirppiksen talkoot (erilaisia töitä vaatteiden järjestelystä roudarin hommiin)
  • lipaskerääjä
  • makkaranpaistaja / kahvinkeittäjä / leipuri
  • kylämummi/-vaari
  • perhekahvilaohjaaja
  • höntsäliikunnan vetäjä
  • joulupuu-kerääjä
  • järjestyksenvalvoja
  • luottamushenkilö

Vapaaehtoistyö tuo kokemuksiemme mukaan tekijälleen mielihyvää. Tule mukaan kokeilemaan, jos et muuten usko!